Ainutlaatuinen kasvualusta yrityksille ja yksilöille

 

Bravedo on asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy kolmeen pääalueeseen: henkilöstötoiminnot, teknologia ja data sekä strategia ja prosessisuunnittelu. Uskomme, että jokaisen organisaation menestys perustuu näiden kolmen tekijän hyödyntämiseen.

Toimimme ekosysteemimallin mukaisesti, ja käytämme huolella suunniteltua rakennetta ja mallia tavoitteidemme saavuttamiseksi. Kannustamalla erikoistumista yrityksissämme luomme ympäristön, joka vetää puoleensa parhaat talentit tiimeihimme.

Näiden poikkitieteellisten tiimien avulla pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa. Sitoutumisemme on vankka - emme koskaan tingi laadusta.

30.000+

Ihmistä

40+

Yritystä

12+

MAASSA TOIMINTAA

800+ M€

YHTEENLASKETTU LIIKEVAIHTO

Tästä kaikki alkoi

Bravedon tarina on kertomus visiosta ja muutoksesta. Vuonna 1999 perustettu Barona loi pohjan, jolle Bravedo rakentui – tavoitteenaan mullistaa yritysten ja julkisen sektorin toimintatavat ja varmistaa kestävyys eri toimialoilla.

Yrittäjähenki ja asiakaskeskeisyys ovat olleet toimintamme ydin, ja ne ovat ohjanneet meitä kohti jatkuvaa kehitystä. Bravedo on omistautunut asiakkaidensa tehokkuuden ja tulevaisuudenvalmiuden vahvistamiseen.

Digitaalisen vallankumouksen aikakaudella Bravedo omaksui teknologian ja datan merkityksen, asettaen itsensä teknologisen integraation kärkeen. Kasvaneet haasteet saivat meidät keskittymään yksinkertaisuuteen ja luomaan strategia- ja prosessisuunnittelun pilarin, joka on terävöittänyt asiakasnäkemyksiämme ja sujuvoittanut työnkulkuja.

Tänään Bravedo on yli 40 erikoistuneen teknologia- ja palveluyrityksen yhteisö, joka toimii 12 maassa ja jonka yhteenlaskeettu liikevaihto ylittää 800 miljoonaa euroa. Bravedon matka jatkuu, ja se pysyy sitoutuneena johtamaan kehitystä luomalla tehokkaita ja mitattavia ratkaisuja B2B- ja julkisille sektoreille. Tämä on tarina siitä, kuinka yhdessä olemme enemmän – yhdessä rakennamme parempaa huomista.

Screenshot 2024-05-07 at 18.36.04
_S8A4828

Tavoitteenamme on rakentaa parempaa ja kestävämpää liiketoimintamaailmaa sekä yhteiskuntaa

Bravedon missio on luoda toimivampi ja kestävämpi liiketoimintaympäristö. Uskomme, että kestävä kehitys ja menestyminen kulkevat käsi kädessä. Monimuotoisen työvoiman työllistämisen ja palveluidemme sekä teknologiamme innovatiivisten ratkaisujen avulla edistämme yhteiskunnallista hyvinvointia ja talouskasvua. Suomen merkittävänä toimijana Bravedo pyrkii olemaan esimerkkinä vastuullisesta liiketoiminnasta.

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä ja se näkyy kaikessa toiminnassamme: työntekijöidemme kohtelusta ympäristöhuomioihin ja luomaamme asiakasarvoon. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintatapojamme ja olemaan avoimia uusille, kestäville innovaatioille. Yhdessä voimme muokata tulevaisuutta, jossa liiketoiminta tukee kokonaisvaltaista yhteiskunnallista hyvinvointia.

_S8A4828
Double_3

Bravedon toimintatapa

Olemme hylänneet perinteisen yritysrakenteen ja antaneet asiantuntijatiimeillemme valtuudet perustaa erikoistuneita yrityksiä, jotka loistavat omalla asiantuntemuksellaan. Nämä synergiset yritykset toimivat ketterästi, ilman perinteisen rakenteen rajoitteista, tekevät yhteistyötä ja muokkaavat palveluitamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Räätälöimään ratkaisuja vastaamaan kunkin asiakkaan ainutlaatuisia tarpeita, yksittäisistä Bravedo-yritysten tarjoomasta aina suuriin palveluratkaisuihin. Ja tarjoamme yhteistyöhön helpon yhden luukun mallin.

TUTUSTU PALVELUIHIMME →

Liity Bravedoon?

 

Bravedossa on aina tilaa ainutlaatuisille yrityksille ja ihmisille.