Ihmispotentiaalin täysi hyödyntäminen

Autamme organisaatiotasi valjastamaan koko ihmispääoman kattavien palveluiden kautta, jotka tukevat työtä, oppimista ja hyvinvointia.

 

Tuottavuuden kasvu ihmiskeskeisellä lähestymistavalla

Barona tunnetaan kyvystään yhdistää ihmiset ja työ, edistäen samalla yritysten ja yhteisöjen kehitystä. Palvelumme tarjoavat ratkaisuja työhön, oppimiseen ja hyvinvointiin, mikä heijastaa sitoutumistamme organisaation kaikkien osa-alueiden suorituskyvyn parantamiseen. Bravedoon kuuluva Barona on Suomen markkinajohtaja näillä aloilla ja yksi maan suurimmista työnantajista.

Joka vuosi rekrytoimme yli 30 000 henkilöä asiakkaillemme ja omiin yrityksiimme, tuoden työpaikoille innovatiivisia palveluita, jotka tukevat sekä ihmisten että liiketoiminnan kasvua.

30.000

TYÖNTEKIJÄÄ ASIAKKAIDEMME PALVELUKSESSA

3500

UUTEEN AMMATTIIN KOULUTETTUA

225.000

TYÖNHAKIJAA

1.700

Työkyvyttömyysriskissä olevaa henkilöä ohjattu uusille urapoluille

Monipuoliset ratkaisut työelämään, hyvinvointiin ja oppimiseen

_S8A4521-lowres

Monipuoliset ratkaisut työelämään, hyvinvointiin ja oppimiseen

Meiltä saat palveluita, jotka seuraavat työntekijän elinkaarta ja tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja jokaisessa työsuhteen vaiheessa. Erikoisosaamisemme on ihmisten johtamisessa – rekrytoinnissa, koulutuksessa ja hyvinvoinnin edistämisessä. Vastaamme Pohjoismaiden osaamisvajeeseen kehittämällä yksilöiden ja yritysten kyvykkyyksiä sekä tukemalla kansainvälisen työvoiman liikkuvuutta. Työelämän trendien eturintamassa me uudistamme työnhaun menetelmiä ja modernisoimme työnteon tapoja, aina ihmiskeskeisesti.

Kansainvälistä osaamista paikallisella asiantuntemuksella

_S8A3361

Kansainvälistä osaamista paikallisella asiantuntemuksella

Toimintamme keskittyy Pohjoismaihin, mutta vaikutuksemme ulottuu koko Eurooppaan. Yli 30 toimipistettämme Suomessa ja laaja läsnäolomme yhdeksässä maassa Euroopassa varmistavat, että vaikutuksemme on tuntuvaa kautta Euroopan. Palvelumme ulottuvat Espanjasta Viroon ja Puolasta Makedoniaan, mikä heijastaa toimintamme monipuolisuutta ja palveluvalikoiman laajuutta. 

Lisäksi olemme tunnustettu kansainvälinen rekrytoija – etsimme, koulutamme, työllistämme ja kotoutamme uusia ammattilaisia, rekrytoiden erityisesti Aasian ja Keski-Euroopan osaajia Pohjoismaiden työmarkkinoille.

Toimialan asiantuntemusta, yksilöllisiä ratkaisuja

_S8A2757

Toimialan asiantuntemusta, yksilöllisiä ratkaisuja

Kahden vuosikymmenen kokemuksemme ansiosta meillä on perusteellinen osaaminen työvoiman hallinnasta ja toimialakohtaisista haasteista sekä mahdollisuuksista. Palvelukeskuksemme, logistiikkakeskuksemme, kansainvälinen rekrytointimme ja vastaanottokeskuksemme ovat esimerkkejä yksilöllisistä ratkaisuistamme, jotka on suunniteltu tehostamaan asiakkaidemme toimintaa ja edistämään heidän menestystään.

Barona on keskeinen toimija ihmisten ja yritysten kasvun sekä menestyksen tukemisessa. Henkilöstöpalveluiden, rekrytoinnin ja hyvinvoinnin alueilla tarjoamamme innovatiiviset ratkaisut on kehitetty työelämän laadun parantamiseksi ja jatkuvan oppimisen sekä kehittymisen edistämiseksi.

TOIMITUSJOHTAJA, BARONA

ASIAKKAITAMME

image 8

Ota yhteyttä.

_S8A3407