Ihmislähtöistä teknologiaa

Yhdessä asiakkaidemme kanssa löydämme mahdollisuuksia ja kehitämme asiakaslähtöisiä tuotteita ja palveluja digitaalisen kasvun tueksi.

 

Räätälöidyt ratkaisut digitaalisen elinkaaren eri vaiheisiin

Bravedo, yhtenä Suomen johtavista teknologiapalveluntarjoajista, tarjoaa laajasti palveluita digitaalisen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Monibrändirakenteemme houkuttelee huippuosaajia eri aloilta ja takaa laajan asiantuntemuksen. Näin sinun on helppo saada tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta. Meiltä saat ratkaisut monimutkaisiin haasteisiin ja inno

500+

FTE (>2500 ihmistä)

10

MAASSA TEKNOLOGIATOIMISTOJA

1

PYSÄHDYKSEN KAUPPA

140 M€

TEKNOLOGIA- JA DATAYRITYSTEN YHTEENLASKETTU LIIKEVAIHTO

Joustavaa asiantuntemusta

_S8A3361

Joustavaa asiantuntemusta

Tietotaitomme pohjautuu ainutlaatuiseen rakenteeseemme, jossa hyödynnämme sekä omia asiantuntijoitamme että laajaa freelancer-verkostoa. Teknologiakeskuksemme ja palvelukeskuksemme Euroopassa laajentavat toimintaamme, mikä mahdollistaa moderneja ratkaisuja ja monipuolisen teknologian ymmärtämisen. Kykenemme skaalaamaan palvelumme joustavasti ja vastaamaan nopeasti projektien tarpeisiin, samalla pitäen kiinni laadusta ja tehokkuudesta.

Oikea teknologia vahvistaa kilpailukykyä

_S8A2757

Oikea teknologia vahvistaa kilpailukykyä

Uskomme, että oikeilla asiantuntijoilla ja parhailla teknologioilla voimme tarjota sinulle merkittävää kilpailuetua. Erikoistuneet yrityksemme houkuttelevat alansa huippuosaajia, mikä mahdollistaa sopivimpien ratkaisujen tarjoamisen juuri sinun tarpeisiisi. Tavoitteenamme on hyödyntää teknologiaa, joka ei ainoastaan paranna yritystoimintaasi, vaan myös vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan.

Olipa tarpeesi räätälöityä koodia, low-code ratkaisuja, suunnittelua, verkkokauppaa, data- ja tekoälypohjaista toimintaa, kehitystä, laadunvarmistusta, ylläpitoa, lähitukea, koulutusta, rekrytointia, paikan päällä tukea tai alustoja kuten Microsoft, Google, AWS ja HubSpot, meillä on todennäköisesti sopiva ratkaisu moderneihin teknologiantarpeisiisi.

TEKNOLOGIALIIKETOIMINTA & CDDO, BRAVEDO

Asiakkaitamme

_S8A3742-lowres

Osaamisemme

Tarjoamme moderneja teknologiaratkaisuja yksittäisistä tuotteista ja palveluista laajoihin digitaalisiin muutosprojekteihin kaikenkokoisille organisaatioille. Räätälöidyt konsultointipalvelumme, joita tukevat johtavat tech-freelancer-verkostot, varmistavat parhaan mahdollisen asiantuntemuksen tarpeisiisi. Voit siirtyä vanhoista järjestelmistä uusiin ja ylittää asiakasodotukset digitaalisilla ratkaisuilla, jotka sujuvoittavat prosesseja ja luovat mitattavaa arvoa.

DIGITAALINEN STRATEGIA JA SUUNNITTELU

Menetelmämme takaavat menestyksen ja pitävät liiketoimintasi kilpailukykyisenä digitaalisessa ympäristössä. Autamme kehittämään ja toteuttamaan strategioita, jotka parantavat tehokkuutta ja asiakaskokemusta.

DATA & TEKOÄLY

Mahdollista innovaatio ja kasvu datan avulla. Asiantuntemuksemme varmistaa strategisen datan suunnittelun, vankan arkkitehtuurin ja vaikuttavat ratkaisut, jotka tukevat päätöksentekoa ja automatisoivat prosesseja.

OHJELMISTOKEHITYS

Kehitä ratkaisuja, jotka muuttavat digitaaliset mahdollisuudet kasvuksi. Asiantuntemuksemme räätälöidyissä ja low-code ratkaisuissa sekä datateknologioissa vastaa tarpeisiisi.

LAADUNVARMISTUS

Laadunvarmistus on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka tukee innovaatioita ja tehokkuutta, integroituen tiiviisti kehitysprosessiin. Tämä menetelmä varmistaa tuotteiden arvon ja laadun jatkuvan parantamisen.

DEVOPS

Tehosta DevOps-toimintaasi parantamalla ohjelmistokehitystä ja vahvistamalla pilviympäristöjä. Lähestymistapamme muuttaa sekä teknologiaa että kulttuuria, keskittyen tiimisi liiketoimintatavoitteisiin ja parantaen tehokkuutta sekä kasvua.

KYBERTURVALLISUUS

Ymmärrämme tietoturvan haasteet ja tarjoamme sertifioituja asiantuntijoita tarpeisiisi varmistaen vahvan kyberturvan.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI JA VERKKOKAUPAN KEHITYS

Olemme erikoistuneet alustoihin kuten Shopify, WooCommerce, Magento ja HubSpot. Takaamme tarkan ja tehokkaan digitaalisen strategian toteutuksen, joka parantaa liiketoimintasi suorituskykyä ja kasvua.

YLLÄPITO JA TUKI

Varmista teknisten ratkaisujen toimivuus ja tue tiimejäsi sekä asiakkaitasi. Lähestymistapamme takaa luotettavuuden ja suorituskyvyn, jotta liiketoimintasi voi jatkua häiriöttä.