Autamme sinua uudistumaan 


Oletko valmis kirjoittamaan yrityksesi seuraavan menestystarinan?

 

_S8A3879-lowres

Menestyvän liiketoiminnan rakentajat

ASIAKASKESKEINEN TOIMINTAMALLI

Asetamme asiakkaiden tarpeet etusijalle, ja räätälöimme palvelumme vastaamaan heidän ainutlaatuisia liiketoimintavaatimuksiaan. Pitkäaikaiset kumppanuutemme ja korkea asiakastyytyväisyys osoittavat sitoutumisemme arvon luomiseen ja kestävään menestykseen​.

LAAJA TOIMIALAOSAAMINEN

Osaamisemme kattaa kaiken rakentamisesta kyberturvallisuuteen ja logistiikasta julkisen sektorin projekteihin ja moniin muihin aloihin. Ymmärrämme eri alojen vaatimukset ja sovellamme parhaiksi todettuja käytäntöjä eri sektoreilta.

KOKONAISVALTAINEN PALVELUPORTFOLIO

Palvelumme on jaettu kolmeen pääalueeseen, joista jokainen tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin. Uskomme, että menestyvä yritys tarvitsee parhaat ihmiset ja sopivimman teknologian, jotka toimivat yhdessä strategisesti suunniteltujen ja tehokkaiden prosessien avulla.

Prosessimme Bravedolla

_S8A4621-v2

Prosessimme Bravedolla

Aloitamme ymmärtämällä asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet. Tämä tieto auttaa meitä luomaan räätälöityjä palveluratkaisuja, jotka  ratkaisevat asiakkaidemme ainutlaatuiset haasteensa. Hyödyntämällä monipuolista toimialaosaamistamme varmistamme, että muuttuvat tarpeesi yhdistyvät oikean osaamisen kanssa.

Erikoisosaamisen lisäksi palvelumme kattavat asiakaspalvelukeskukset ympäri Eurooppaa sekä Suomen suurimmat sisälogistiikan keskukset, muutamia mainitaksemme. Yhdistämme kenttäosaamisen, ammatillisen taidon ja operatiivisen erinomaisuuden tuottaaksemme ratkaisuja, joilla on mitattavissa olevia tuloksia.

Tehokkuus on Bravedon ekosysteemin ytimessä. Yhdistämme suurten konsulttiyritysten laajuuden ja pienempien toimijoiden ketteryyden, tarjoten yhtenäisiä tiimejä ja yhden yhteyshenkilön. Synergiset yrityksemme keskittyvät arvon tuottamiseen sinulle, varmistaen yhtenäisen lähestymistavan palvelujen toimituksessa.

Usean toimittajan hallinta voi olla turhauttavaa ja aikaa vievää, mutta Bravedon avulla saat tarvitsemasi palvelut kaikki yhdestä paikasta. Emme tarjoa vain yhdenlaista ratkaisua, vaan valikoiman 40 erikoistuneen yrityksen palveluista. Ja kaiken tämän saat yhdeltä luukulta.

KASVUSTRATEGIA JA RATKAISULIIKETOIMINTA, BRAVEDO

Ota yhteyttä

_S8A3407