Skip to content

Tribedo

Bravedo_Tribedo

Teknologia ja data ihmistyön tueksi yhteisessä yrityksessä

 

Lyhyesti: 

  • Haaste: OP Ryhmä halusi vahvistaa tuhatpäisen henkilöstöyrityksensä liiketoimintaratkaisuja ja osaamista.
  • Bravedo-yhteisön ratkaisu: OP:n ja Bravedon yhteisen yrityksen tuottamien palveluiden lisäksi Bravedon eri yritykset tukevat palveluvalikoimaa omalla osaamisellaan.

Finanssialalla yritysten menestyksen ratkaisee se, kuinka toimijat pystyvät valjastamaan teknologian ja datan ihmistyön tueksi. Muutoksessa tarvitaan uutta osaamista ja johtamista.

Opset on OP Ryhmän vuonna 2001 perustama yritys ja ryhmän henkilöstökumppani. Vuonna 2021 Bravedosta tuli yrityksen toinen omistaja, ja uudistuksen myötä sen nimi vaihtui Tribedoksi. OP Ryhmän ja Bravedon yhteistyön tavoitteena on kehittää Tribedosta aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka tarjoaa OP Ryhmälle uusia palveluratkaisuja.

Bravedo tuo uutena omistajana yhtiöön uutta osaamista, liiketoimintaratkaisuja ja teknologiaa. Tribedon omia palveluja täydentävät Bravedo-yhteisön eri yritykset, jotka tuottavat Tribedolle palveluita muun muassa resursoinnin, teknologian, työkyky- ja koulutuspalveluiden, muutosvalmennuksen ja datalla johtamisen saralla. Mukana yhteistyössä ovat esimerkiksi Barona, Saranen, Cresco, Wunderdog, Recright ja Finitec.

"Bravedon henkilöstöratkaisu-, teknologia- ja taloushallinto-osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin. Bravedolaisten suoruus ja rehellisyys on meille tuttua, ja yrityskulttuurit tuntuvat menevän helposti yksiin. Näen yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun menestystarinassamme", Tribedon toimitusjohtaja Outi Kauppinen kertoo.

Lue lisää: https://tribedo.fi/ 

Palveluntarjoajat

barona
saranen_consulting
cresco
wunderdog
recright
fintec